Flisebelægning og anden brolægning i høj kvalitet

Har du brug for en professionel til at hjælpe med flisebelægning? Så er du landet det rigtige sted. Hos C.O Have og Anlægsservice v/Carsten Faarvang Opstrup kører vi ud i Sørvad, Herning, Holstebro og omegn og hjælper med belægningsarbejde og anlægsservice.

Vi tilbyder vores hjælp med flisebelægning og anden brolægning til både foreninger, virksomheder, private og offentlige institutioner. For os er flid og god vejledning nøgleordene for et holdbart resultat, der skal øge sikkerheden og minimere omkostningerne til en fremtidig vedligeholdelse.

Vi har altid et løsningsforslag i ærmet - uanset opgavens størrelse og omfang. For os er tilfredse kunder et vigtigt fokus i det arbejde, vi udfører. Vi tilbyder:

  • Flid, fleksibilitet og god vejledning
  • Grundigt forarbejde
  • Høj kvalitet
  • Levering til tiden

Udover flisebelægning hjælper vi også med andre former for brolægning. Vi har dygtige gartnere ansat med mange års erfaring, og de sørger altid for et grundigt forarbejde uanset opgavens omfang.

Hvad koster brolægning?

En pris på brolægning eller flisebelægning afhænger af opgavens omfang, materialer samt områdets m2. Vi starter derfor med at vurdere opgaven og drøfte materialer og ønsker med dig, hvorefter vi sammen laver en plan, inden vi kommer med et bud på priser.

Vores gartnere er både dygtige og fleksible og sørger for at imødekomme de behov, du måtte have til haveanlæg, belægning af indkørsel eller terrasse. Sammen kan vi gøre dine drømme til virkelighed.

Brolægning og flisearbejde med grundigt forarbejde

Uanset om det drejer sig om brolægning eller flisearbejde, giver vi dig haven, du drømmer om. Vores gartnere har mange års erfaringer indenfor alle former for belægning.

I tilfælde hvor der er ujævnheder i belægningen, er det vigtigt at gøre noget ved det. Det kan nemlig resultere i faldulykker. Når vi hjælper med nyt belægningsarbejde og nyt underlag, minimerer vi risikoen for ulykker.

Uanset om der er tale om naturgrusbelægning eller grusbelægning, står vi parat til at hjælpe dig med lægning af fliser og optimering af arealer udendørs.

Kontakt os for flere informationer om flisebelægning

Mangler du rådgivning, informationer eller et uforpligtende tilbud på enten lægning af fliser eller anden belægning? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan ringe til os på telefon 51 70 75 16 eller skrive til os på e-mail co@anlaegsservice.com.

Kontakt

​Uanset opgavens størrelse, har jeg altid et løsningsforslag. Skriv til mig, og lad os sammen lave plan for dit næste projekk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt